Despre noi

our-story-img.jpg

SB Group

Suntem intr-o continuă ascensiune ajungând să realizam proiecte complexe și importante. Activăm în diverse domenii de activitate: construcții civile și industriale (structuri metalice și din beton armat), instalații (iluminat, apă, canal, gaz), urbanism și arhitectură peisajistică, consolidări, restaurări,  săpături și demolari, management de clădiri (curățenie, dezinfecție, prevenire și stingere incendii, servicii specializare de pompieri, dezăpezire).

De ce noi?

Ne identificăm prin seriozitate, calitate înaltă în prestarea serviciilor și executarea lucrărilor, la baza lor fiind implementat sistemul de management al calității  în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9OOl .2OO8/ ISO 9OOl: 2OO8, sistemul de management de mediu în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 14001: 2005/ISO 14001:2004, în domeniile: construcții civile, construcții industriale sau agricole, instalații, infrastructură, management de clădiri.

We Understand Requirements

Sed sit amet sapien sit amet odio lobortis ullamcorper quis vel nisl. Nam blandit maximus tristique.

We Work Precisely ​

Sed sit amet sapien sit amet odio lobortis ullamcorper quis vel nisl. Nam blandit maximus tristique.

We Deliver Best Output​

Sed sit amet sapien sit amet odio lobortis ullamcorper quis vel nisl. Nam blandit maximus tristique.

Our Expert Team

You can use these sections to highlight the features of heading. Use these paragraphs to focus on the topic you want. Make sure you keep it short, attractive.

Juan George​

Vice President

Sean Hart

Project Leader

Emma Kelly

Creative Director

Fiecare proiect dezvoltat ne defineşte competenţele în domeniile noarte de activiytate şi reprezintă cartea de vizită cea mai importantă pentru parteneriatele pe care le dezvoltăm împreună cu clienţii noştri. 

Valori

Misiunea nostră este de a dezvolta, implementa sau executa la un nivel calitativ înalt toate proiectele și lucrările la cele mai competitive prețuri, respectând cu strictețe satisfacerea nevoilor clienților și partenerilor.

Misiune

Viziunea firmei noastre este de a ne identifica prin calitatea proiectelor dezvoltate și prin menținerea unei organizatii formată din profesioniști de inalta calificare, care servesc nevoilor clientilor nostri cu onestitate si integritate.

Viziune

Noi oferim cele mai bune servicii de mentenanta tehnica