Deszapezire

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Oferim servicii de deszapezire la preturi accesibile. Acest serviciu este prestat in sezonul de iarna, atunci cand accesul persoanelor sau autovehiculelor este restrictionat din cauza zapezii depuse. Echipa SB Group dispune de echipamente necesare deszapezirii din spatii inguste cum sunt alei si in spatii mai largi cum sunt drumuri, curti, parcari etc. 

Datorita faptului ca detinem echipament necesar deszapezirilor, timpul de raspuns si de efectuare a serviciilor va fi optim. Astfel, vom onora cererile in mai putin de 48 de ore de la confirmarea lor. Echipa SB Group este competenta in desfasurarea acestui serviciu si dispune de abilitati de actionare a utilajelor folosite la deszapezire. Pe langa serviciul de deszapezire, noi va putem oferi si imprastierea materialelor antiderapante. Acestea joaca un rol important in sezonul de iarna, deoarece ajuta la prevenirea intamplarii accidentelor, iar in acest context siguranta fiecaruia dintre noi este asigurata. Apeleaza cu incredere la serviciul de deszapezire si nu va vom dezamagi! 

01.
Punctualitate

Onoram cererile in mai putin de 48 h de la confirmarea lor pentru a putea presta serviciile in timp util.

02.
Lucrari durabile

Echipa noastra presteaza lucrari calitative, ce vor rezista in timp datorita materialelor care ne ajuta in realizarea proiectelor.

03.
Siguranta

Personalul nostru lucreaza respectand normele de siguranta pentru a preveni aparitia situatiilor neplacute.

04.
Preturi accesebile

Fiecare lucrare prestata are preturi pentru toate buzunarele pentru ca ambele parti implicate sa fie multumite.

deszapezire
deszapezirea-ecologica

CE PRESUPUNE SERVICIUL DE DESZAPEZIRE

Zapada poate deveni un impediment care sta in calea desfasurarii normale a traficului sau a activitatilor oamenilor cum ar fi mersul la serviciu. De aceea, noi va oferim urmatoarele servicii cu privire la deszapezire:

Degajarea zapezii
Incarcarea zapezii
Transportul zapezii
Depozitarea zapezii in locuri sigure
Imprastierea materialelor antiderapante