Intretinere spatii verzi

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Oferim servicii de intretinere spatii verzi. Pentru intretinerea spatiilor verzi apelati cu incredere la noi, iar noi vom presta serviciul in functie de preferintele cele mai exigente. Intretinerea spatiilor verzi nu este un lucru usor, deoarece trebuie luat in calcul anumiti factori cum ar fi: sezonul, destinatia lucrarii, tipul interventiei. 

Spatiile verzi sunt foarte importante pentru calitatea aerului, astfel acestea contribuind la imbunatatirea lui. Plantarea copacilor si a altor derivate din aceasta categorie impiedica supraincalzirea zonelor in care se afla si absorb substantele poluante. De aceea, spatiile verzi joaca un rol important pentru sanatatea noastra. Zonele verzi sunt importante si pentru copii, oferindu-le posibilitatea sa se joace intr-un loc sigur din punct de vedere al sanatatii. Echipa SB FACILITY realizeaza servicii de intretinere spatii verzi si ofera consultanta gratuita inainte de inceperea lucrarilor pentru ca totul sa se desfasoare conform cerintelor clientilor.

01.
Punctualitate

Onoram cererile in mai putin de 48 h de la confirmarea lor pentru a putea presta serviciile in timp util.

02.
Lucrari durabile

Echipa noastra presteaza lucrari calitative, ce vor rezista in timp datorita materialelor care ne ajuta in realizarea proiectelor.

03.
Siguranta

Personalul nostru lucreaza respectand normele de siguranta pentru a preveni aparitia situatiilor neplacute.

04.
Preturi accesebile

Fiecare lucrare prestata are preturi pentru toate buzunarele pentru ca ambele parti implicate sa fie multumite.

Intretinere-spatii-verzi-cluj
Amenajari-spatii-verzi

CE PRESUPUN SERVICIILE DE INTRETINERE SPATII VERZI

Pentru prestarea acestui serviciu, folosim cele mai bune utilaje si tehnologii care ne ajuta sa avem grija de mediul inconjurator si totodata timpul de executie este redus. Intretinerea spatiilor verzi presupune:

Consultanta profesionala
Monitorizare sistem de irigatie
Fasonarea arborilor si arbustilor
Aplicare insectidice, erbicide, ingrasamant
Extragerea buruienilor si a altor plante daunatoare
Curatarea Pomilor
Tunsul gardurilor vii
Curatarea trotuarelor
Transportarea deseurilor rezultate

Cere o oferta de pret

Pentru mai multe detalii despre serviciile de instalatii de stingerea incendiilor, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0040-371-783-211 sau prin intermediul formularului de contact. Oferim consultanta gratuita pentru orice tip de serviciu.