Proiectare peisajistica

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Activitatea de proiectare peisagistica este arta de a planifica, a proiecta, a mentine, a persevera si a reabilita spatiul verde si designul constructiilor realizate de om.

SB Group ofera servicii complete de peisagistica, iar scopul nostru include designul arhitectural, planificarea sitului, dezvoltarea spatiului din jurul casei, protectia mediului, planificarea urbana (P.U.G.-plan urbanustic general) , design urban, planificarea parcurilor si a spatiilor de recreere, planificare regionala, spatii urbane si conservare istorica.

01.
Punctualitate

Onoram cererile in mai putin de 48 h de la confirmarea lor pentru a putea presta serviciile in timp util.

02.
Lucrari durabile

Echipa noastra presteaza lucrari calitative, ce vor rezista in timp datorita materialelor care ne ajuta in realizarea proiectelor.

03.
Siguranta

Personalul nostru lucreaza respectand normele de siguranta pentru a preveni aparitia situatiilor neplacute.

04.
Preturi accesebile

Fiecare lucrare prestata are preturi pentru toate buzunarele pentru ca ambele parti implicate sa fie multumite.

peisagistica
pavaje

CE SERVICII DE PROIECTARE PEISAGISTICA OFERIM

In cadrul serviciilor de proiectare peisagistica sunt cuprinse urmatoatele tipuri de proiecte ce pot fi implementate:

Parcuri naturale

Aceste proiecte sunt proiecte mari, pe zone extinse, unde se pune accentul pe mentinerea specificului locului si a echilibrului natural deja existent.

Gradini de legume

Pentru astfel de proiecte este necesara interventia unui specialist deoarece a crea o gradina de legume dupa anumite principii ale peisagisticii nu creaza doar un aspect estetic, ci creste semnificativ si functionalitatea acesteia.

Livezi de pomi fructiferi

Durata unor astfel de proiecte dureaza in functie de tipul pomilor alesi de catre client.

Curti interioare

In cadrul acestor tipuri de proiecte se tine mult cont de infrastructura existenta si se incearca sa se maximizeze optimizarea spatiului, atat estetic, cat si ecologic si functional.

Gradini mixte

Proiectele de gradini mixte au ca si scop imbinarea armonioasa a laturii estetice a unei gradini obisnuite cu latura agricola a unei gradini de legume.