Contact

CONTACTEAZĂ-NE

Domeniul de servicii de mentenanta reprezinta un ansamblu de activitati tehnico-organizatorice care au ca scop mentinerea sau restabilirea unui echipament/sistem intr-o stare specifia pentru ca acesta sa fie in masura de a asigura un serviciu determinat.

SB GROUP va asigura serviicii de mentenanta atat in domeniile ce tin de siguranta, precum instalatii electrice, termice, sanitare cat si mentenanta ce vine in sprijinul esteticii precum ingrijire pavaje, deszapezire sau proiectare peisagistica. Venim astfel in sprijinul clientilor nostrii cu consulta gratuita – suna chiar acum la 0040-371-783-211 pentru a primi o oferta personalizata.

Pentru mai multe detalii si informatii, nu ezitati sa ne contactati. Ne aflam doar la un click distanta.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi!

Contact

Telefon

0040-371-783-211

Email

office@sb-group.ro

Locația

Traian Vuia, Nr. 22, 400397, Cluj-Napoca

Orar

Luni-Vineri: 08 AM-17 PM

SC CIRCUIT DOCTOR SRL

RO32959342

J12/1089/2014

Banca Transilvania: RO68BTRLRONCRT0316410202

Administrator: Bogdan Marius

DE CE SA COLABOREZI CU NOI

Mentenanta, prin urmare si mentenanta generala, reprezinta un ansamblu de activitati tehnico-organizatorice care au ca scop mentinerea sau restabilirea unui echipament/sistem intr-o stare specifia pentru ca acesta sa fie in masura de a asigura un serviciu determinat.

Pentru a mentine si restabili o unitate functionala intr-o stare specificata in care unitatea sa-si poata efectua functiunile necesare sau sa-si restabileasca aptitudinea de efectuare a serviciului, sunt necesare  activitati cum sunt inspectii, teste, masuratori, inlocuiri, ajustari si reparatii.

Firma care se ocupa de mentenanta tehnica se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta cu servicii de mentenanta generala ce cuprind diverse instalatii si sisteme ce pot fi supuse acestor mentenante. Echipa noastra este profesionista si punctuala, astfel interventiile nu va vor crea niciun fel de impedimente.

mentenanta
mentenanta

Ce servicii de mentenanta tehnica oferim