Servicii de receptie

AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

Oferim servicii de receptie la preturi accesibile. Postul de receptioner este cel mai solicitat in ultima vreme. Pentru a fi receptioner, este nevoie sa intreprinzi calitati precum amabilitatea si sa fii pregatit intotdeauna sa oferi clientilor informatiile de care au nevoie. Fiind prima persoana care interactioneaza cu turistii, receptionerul trebuie sa le ofere toate informatiile de care au nevoie si trebuie prezentate intr-un mod amabil si prietenos. 

Un alt lucru important in aceasta meserie este atentia la nevoile clientilor pentru ca exista situatii cand acestia au nevoie de un taxi sau de o rezervare la un restaurant. SB Group ofera oameni pregatiti pentru aceste posturi, astfel incat clientii dumneavoastra sa fie multumiti de comportamentul cu care au fost tratati.

01.
Punctualitate

Onoram cererile in mai putin de 48 h de la confirmarea lor pentru a putea presta serviciile in timp util.

02.
Lucrari durabile

Echipa noastra presteaza lucrari calitative, ce vor rezista in timp datorita materialelor care ne ajuta in realizarea proiectelor.

03.
Siguranta

Personalul nostru lucreaza respectand normele de siguranta pentru a preveni aparitia situatiilor neplacute.

04.
Preturi accesebile

Fiecare lucrare prestata are preturi pentru toate buzunarele pentru ca ambele parti implicate sa fie multumite.

servicii-receptie
receptie

CE CALITATI ARE PERSONALUL NOSTRU PENTRU SERVICII DE RECEPTIE

Oamenii care vor sa se angajeze pe postul de receptioner trebuie sa aiba cateva calitati necesare acestui job. Personalul nostru bine pregatit pentru acest domeniu are urmatoarele calitati:

Rabdare
Atentie la nevoile clientilor
Mentenanta instalatiiAbilitati de vorbire si comuncare
Bun management al timpului
Atitudine prietenoasa
Profesionalism
Seriozitate in indeplinirea sarcinilor
Deprinderi de rezolvare a problemelor
Cunoasterea unei limbi straine

Cere o oferta de pret

Pentru mai multe detalii despre serviciile de instalatii de stingerea incendiilor, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0040-371-783-211 sau prin intermediul formularului de contact. Oferim consultanta gratuita pentru orice tip de serviciu.